Serc

Espresso Kitchen

Dé koffiebar voor je event.

Bij ons huur je een professionele barista met een complete espressobar of Koffie TukTuk, die de heerlijkste koffie maakt op je feest of het event wat je aan het organiseren bent.

Daarnaast verzorgen we ook heerlijke Smoothies en Thee.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat het inhuren van onze barista een ware beleving en aanvulling van uw event of feest is.

Workshop

Barista workshop: Ik heb een heel mooi espressoapparaat maar…

Ben je geïnteresseerd in koffie, of heb je een mooie machine gekocht en je wilt er het beste uit halen. Je altijd afgevraagd waarom je espresso of cappuccino thuis nooit zo lekker is als bij een espressobar?

Dan bieden wij een mooie workshop waar je met al je vragen terecht kan, en waar je leert om het beste uit de boon te halen.

Een 3 uur durende basis workshop om alle ins en outs te leren om een goede espresso en een cappucino te maken. Leer om de goede bonen te kiezen, de maling, extractie en hoe je prachtig mooi melkschuim krijgt, altijd. Neem desnoods je eigen machine mee. Het leukst is dit (en betaalbaarder) met een groepje te doen. Dus investeer een ochtend met een professionele barista en je hoeft nooit meer de deur uit voor goede koffie!

Ook voor een vrijgezellenfeest …is een barista workshop erg leuk, leerzaam en lekker!

Piaggio

Espresso Kitchen

  • Willem de Merodestraat 44
  • 1382 TD Weesp

  • 06-18770268

U vindt ons ook op instagram

Login voor beheerder