Serc

Kookevenementen B.V.

Adverteerders

Het is pas een feest, als Kookers is geweest!

Wat is Kookers.nl Kookevenementen

Met veel enthousiasme heeft ons team gewerkt aan samenwerking met Weesp Serc.

Wij danken u voor het vertrouwen en staan in de startblokken voor uw evenement. Bekijk hier onze vestiging Weesp https://www.youtube.com/watch?v=atsfKU13kow, kom vergaderen, dineren of volg een kookworkshop met uw team.

 


Maar denk ook aan uw volgende evenement op locatie zoals een diner, receptie of aangeklede borrel https://www.youtube.com/watch?v=S99JLHPkV38

Kookers.nl Kookevenementen.nl (Kookevenementen B.V.) verzorgd privédiners tot grote livecooking evenementen. Ons kantoor en de productiekeuken is gevestigd in Weesp en wij hebben over twee eigen kookstudio’s in Nijmegen en Weesp. Daarnaast hebben wij de beschikking over een groot aantal vaste kooklocaties.


Wij zijn uitgegroeid tot een in Nederland en België opererende cateraar en doen dit in samenwerking met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers. Kookers Kookevenementen.nl is een substantiële speler op het gebied van verzorging van kookdemonstraties voor de Retail. We zijn er trots op om het merendeel aan keukenzaken in Nederland, diverse apparatuur fabrikanten, hotelketens en Ahold tot onze clientèle te mogen rekenen.

Catering

Pasta draaien

BBQ Workshop

Kookevenementen B.V.

Kookers in de media

Chocolade Workshop

BBL opleiding

Login voor beheerder